Vraag een financiële bijdrage aan voor Burendag 2021

Op 25 september is het Burendag, het jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met jouw buren en de buurt.

Een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt.

Je kunt tot en met 15 augustus in Mijn Oranje Fonds jouw activiteit aanmelden. Er zijn twee mogelijkheden om mee te doen.

  1. Je kunt samen met je buren meedoen aan Burendag. Dan maak je gebruik van een particulier account.
  2. Je kunt, als jouw vereniging of stichting een KvK-nummer heeft en een zakelijke rekening, meedoen als organisatie. Dan maak je gebruik van een organisatie-account. Zo niet, dan maak je gebruik van een particulier account.
    Bijvoorbeeld: je wilt deelnemen met jullie buurtvereniging, maar de buurtvereniging heeft geen zakelijke bankrekening, dan kies je voor “particulier”.

Tot en met 15 augustus is het mogelijk een financiële bijdrage van het Oranje Fonds voor jullie Burendagactiviteit aan te vragen. Lees voor je dat doet goed de richtlijnen door. Voor het beschikbare budget geldt wel: op = op. Dus wacht niet te lang met een aanvraag indienen. Bekijk de video, tekst gaat daarna verder!

Zo werkt het
je hebt niet automatisch een financiële aanvraag gedaan als je een activiteit op de site hebt aangemeld. Hiervoor geldt nog een éxtra stap in Mijn Oranje Fonds. Zodra je de activiteit hebt aangemeld kun je naar mijn burendag (voor particulieren) of mijn projecten (voor organisaties) links boven de pagina te gaan. Open de activiteit en rechtsboven zie je de balk voor de financiële aanvraag.

Het Ons Burendag Campagneteam beoordeelt alle aanvragen aan de hand van de richtlijnen en voorwaarden. Als je een aanvraag hebt ingediend ontvang je binnen 3 weken bericht
►Klik hier voor de voorwaarden voor particulieren (buren)
►Klik hier voor de voorwaarden voor organisaties (stichtingen en verenigingen)

Vragen?
Heb je nog vragen? Bel dan tijdens kantooruren met 0900 4488448 (lokaal tarief), of mail naar burendag@oranjefonds.nl

Inspiratie?
Wil je meer inspiratie? Kijk op voorbeelden en downloads voor handige draaiboeken en downloads.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in