Landelijk toernooi bij Hattem Petanque

Het terrein van Hattem Petanque staat bekend om haar locatie vlak achter de stadsmuur en spelers uit het hele land komen er graag naar toe. Het Stadsmuurtoernooi op 6 juli was dan ook met 32 doublettes helemaal volgeboekt.

De deelnemers kwamen uit o.a. Groningen, Schiedam, Amsterdam, Emmen, Lelystad, Schoorl, Hilversum, Brummen, Deventer, Coevorden, Zwolle. En natuurlijk uit Hattem. Afgezien van één fikse bui was het prima weer en iedereen had het dan ook, mede dankzij de uitstekende organisatie en verzorging, goed naar de zin.

Men begon met twee voorrondes om de deelnemers in te delen in een A- of B-poule. Na de middag moesten de spelers verder strijden om de ereplaatsen. In beide poules streed men flink. In de hoofdpoule bleven vier teams ongeslagen. Dankzij een hoog saldo werden John Scheffer en Jaap Smit verdiend eerste.
Alle uitslagen en foto’s staan op www.hattempetanque.nl

In de week voor dit landelijke toernooi won Ben Kort het Bultman-club-toernooi. Maaike Septer en Pierre Stevens wonnen bij het dames- en herenkampioenschap van Hattem Petanque.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in