Spannende Boeken Weken

Dit jaar staan de Spannende Boeken Weken bij de bieb in het teken van vakantielezen: lekker ontspannen met een stapeltje thrillers en andere spannende boeken. Het spannende boek is met stip het populairste boekengenre onder de Nederlandse bevolking. Een op de zeven boekenlezers leest wekelijks in een thriller of detective.

Het is dan ook niet voor niets dat voor veel bibliotheekleden de Spannende Boeken Weken een geliefde campagne is. De Spannende boeken Weken zijn dit jaar van 6 tot en met 24 juni. Lezers van Spannende boeken ontvangen in deze periode een speciale tas met daarin twee spannend boeken, uitgezocht door een van de medewerkers van Bibliotheek Noord-Veluwe. De tas mogen de leden houden, de boeken kunnen zoals gebruikelijk weer geretourneerd worden.

Spannende boeken kunnen ook op de e-reader, tablet en zelfs smartphone gelezen worden, in de vorm van e-books die bibliotheekleden gratis kunnen lenen. Via tablet en smartphone kan ook geluisterd worden naar Spannende boeken via de LuisterBieb app. Meer informatie over e-books en LuisterBieb is te vinden op www.bibliotheeknoord-veluwe.nl onder collectie.