Aftrap actie ‘Jouw fles is gras waard’

v.v. Hattem heeft het actiejaar 2024 afgetrapt met de actie Jouw Fles Is Gras Waard,
De vereniging organiseert dit jaar verschillende actie onder eigen leden en de Hattemer gemeenschap met als doel geld in te zamelen voor de financiering van hun gloednieuwe kunstgrasveld.
De actie Jouw Fles Is Gras Waard is eenvoudig: Verzamel lege flessen, blikjes en kratjes en lever ze in bij de Boni of bij de v.v. Hattem in de speciale inzamelcontainers. Elke kleine bijdrage maakt een groot verschil voor de club.

Met de steun van de gemeenschap hoopt v.v. Hattem haar doel te bereiken om het nieuwe kunstgrasveld volledig te financieren. Dit veld zal niet alleen ten goede komen aan de huidige leden van de club, maar ook aan toekomstige generaties voetballers. ‘Samen kunnen we het verschil maken en onze club nog sterker maken’, aldus de club.

Wil je doneren bij de Boni Hattem? Volg deze eenvoudige stappen:
Lever je flessen, blikjes of kratjes in bij het statiegeld-automaat.
Druk op de gele knop.
Je doet nu automatisch mee aan de actie Jouw Fles is Gras Waard.
De kosten voor het aanleggen van het veld en alle bijkomende uitgaven zijn de afgelopen jaren aanzienlijk gestegen, waardoor financiële steun noodzakelijk was. Deze uitdaging wordt aangegaan met de steun van de inwoners van Hattem.

Om het kunstgrasveld volledig te financieren en de lening af te lossen, zullen er in 2024 nog meer acties worden opgezet. v.v. Hattem kijkt ernaar uit om samen deze uitdaging aan te gaan en de club naar nieuwe hoogten te brengen.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in