Jasper van der Stouw kiest weloverwogen voor vv Hattem

Jasper van der Stouw (33) gaat het 1e elftal van vv Hattem versterken. De verdediger -die uitkwam voor HZVV, WHC en Berkum- keerde afgelopen seizoen na een lange periode in de hogere regionen van het amateurvoetbal terug bij Olympia ’28 uit Hasselt.

Hij vond bij Olympia ’28 toch niet helemaal wat hij zocht, waardoor vv Hattem op zijn radar kwam. Op de vraag waarom vv Hattem, reageert van der Stouw: “De goede indruk die ik tijdens een van de weinige competitiewedstrijden van het voorbije seizoen kreeg van de sfeer en de prachtige Hattemse accommodatie is wel een beetje in mijn hoofd gaan zitten.”

Goed gesprek
Natuurlijk speelde het ook een rol dat drie van zijn Berkumse voetbalvrienden, Kersbergen, Borger en Noordberger, deel uitmaken van de vv Hattem 1 selectie. “Een goed gesprek met de technische staf bevestigde nog eens mijn overwegingen.”

1 jaar en meer
Hoe lang ziet Jasper zijn voetballoopbaan nog voor zich? Ik heb de intentie minimaal 1 jaar door te gaan.” Maar vv Hattem gaat er van uit dat als het plezier en de uitdaging aanwezig blijven, Jasper graag nog een jaar of twee aan zijn toch al indrukwekkende voetbalcarrière vastplakt.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in