Boekenweeklezing over Tinder van toen: liefdesoproepen in de krant

De bibliotheek Noord-Veluwe besteedt natuurlijk aandacht aan de Boekenweek. Deze is dit jaar van 9 t/m 18 april en het thema is Eerste liefde. Ter gelegenheid van de Boekenweek organiseert Bibliotheek Noord-Veluwe een lezing van Mark Traa. Voor bezoekers van de bibliotheek ligt de Boekenweekspecial klaar.

Mark Traa, van de razend populaire Instagram-pagina Liefde van toen komt dinsdag 12 april naar Epe. Zijn lezing Tinder van toen: liefdesoproepen in de krant is een hilarische bloemlezing die een intiem kijkje geeft in het liefdesleven van onze voorouders. Aanmelden voor deze lezing kan via www.bibliotheeknoordveluwe.nl.

Eerste liefde
Een eerste liefde overspoelt je met gevoelens en verlangens die je eerder nog niet kende. Een nieuwe wereld vol behoeften, driften en onzekerheden openbaart zich. Om woorden te geven aan dat warme gevoel, aan die verwarring en heimwee, wenden we ons telkens weer tot de dichters en de schrijvers. Daarom zijn op onze thematafels en op de speciale Boekenweek pagina op onze site www.bibliotheeknoordveluwe.nl de boeken te vinden die bij het thema Eerste liefde horen. Op onze site wordt ook verwezen naar de e-books en luisterboeken over dit thema Eerste liefde.

Gratis boek
Zolang de voorraad strekt is de Mezza Boekenweekspecial, boordevol hartveroverende boeken en interviews met auteurs, gratis verkrijgbaar bij de vestigingen van de bibliotheek.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in