Ontmoetingsdag ‘Rouw in mijn hart’

Onder het thema ‘Rouw in mijn hart’ organiseert de stichting Als kanker je raakt een bijeenkomst voor iedereen die een dierbare heeft verloren aan kanker. De dag staat in het teken van ontmoeting, herkenning, bezinning en (geloofs)bemoediging en vindt plaats op woensdag 14 maart van 10.30 uur tot 15.30 uur in De Smidse, Hezenbergerweg 50.

Iemand van wie je houdt, is overleden. Eén van de meest ingrijpende gebeurtenissen in je leven. Er is rouw in je hart. De wereld om je heen lijkt stil te staan. Niets is meer zoals het was. Gevoelens van verdriet, boosheid, lusteloosheid, eenzaamheid, schuld of wanhoop kunnen je overvallen. Ook lichamelijke klachten kunnen optreden. Deze gevoelens en klachten kunnen verwarrend en vermoeiend voor je zijn.

De stichting wil hen die een dierbare hebben verloren aan kanker, ondersteunen en met hen mee trekken. Het thema ‘Rouw in mijn hart’ wordt breed en afwisselend uitgewerkt. Er wordt op meerdere manieren bij het thema stilgestaan door gesprek, een symbolische verwerking en een creatieve workshop.

Ook is er, onder het genot van koffie/thee en een lunch, volop gelegenheid elkaar te ontmoeten. De dag wordt geleid door Dorien Koetsier, de creatieve workshop wordt verzorgd door Mathilda Slings.

Iedereen is welkom, ongeacht achtergrond of levensovertuiging. De insteek is laagdrempelig. Er is ruimte voor zo’n 12 deelnemers. Er zijn geen kosten aan deelname verbonden. Graag wel vooraf aanmelden. Meer informatie? Direct aanmelden? Ga naar www.alskankerjeraakt.nl