Ondernemende golfers gaan naar de dinsdag

De ondernemende golfers van de Business Golf Hattem (BGH) gaan 8 keer op de 2e dinsdag van de maand spelen op de Hattemse Golf & Countryclub. De data zijn: 20 maart, 17 april, 15 mei, 12 juni, 17 juli, 14 augustus, 11 september en 16 oktober.

Met dit sportieve netwerk worden 9 holes gelopen op één van de mooiste banen van Nederland, waarna de netwerkborrel gepland staat. Geïnteresseerd? Doe een keer mee vanaf 16 uur, ontvangst 15.30 uur.

Alweer 5 jaar geleden benaderde het bestuur van de Hattemse Golfclub een aantal ondernemers om een laagdrempelige, ontspannende en gezellige club te vormen. Zo werd de Business Golf Hattem geboren. Ondertussen zijn er 25 leden waarvan de helft maandelijks een balletje slaat. De meeste leden komen uit Hattem, Heerde en Zwolle.

Tweemaal per jaar wordt groots uitgepakt met een Haringcup en een Mosselcup. Deze zeldzaam lelijke bekers moeten voor een jaar op kantoor getoond worden als je onverhoopt in de winnende flight zit…. Toch komen daar elk jaar 35 spelers op af.

Nieuwsgierig geworden? Kom langs, bezoek de website www.businessgolfhattem.nl en kom een keer langs. Het lidmaatschap kost slechts 200,- euro per jaar.