Laura’s Musical bereikt mijlpaal: 150 leerlingen op les

Het afgelopen jaar was al goed voor de musicalschool van Laura Groeneveld. Haar school Laura’s Musical haalde in september 2022 de mijlpaal van een tiende musicalgroep voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 16 jaar. Maar daar bleef het niet bij.

Nieuwe mijlpaal
Inmiddels is er weer een nieuwe mijlpaal bereikt; namelijk 150 leerlingen tegelijk op les. ‘Ik ben zo dankbaar dat al deze kinderen en jongeren elke week weer met veel plezier naar mijn lessen komen en dat de musicalschool maar blijft groeien’ aldus Laura. De leerlingen zijn verdeeld over 10 musicalgroepen ingedeeld op leeftijd. Elke groep heeft zijn eigen scenes en liedjes binnen de musical en samen werken ze toe naar 2 grote voorstellingen in het Veluvine theater in Nunspeet. De lessen worden gegeven in Het Palet in Hattem en de Ichthuskerk in Elburg.

Volwassenen
Naast de lessen aan kinderen en jongeren start er binnenkort ook een theatercursus voor volwassenen tussen de 18 en 80 jaar. Bij deze cursus maak je in 10 avonden kennis met theater en improviseren door middel van allerlei theatersport oefeningen en spellen. De theatercursus start in Hattem op maandag 6 maart van 20:00-21:00 en in Elburg op vrijdag 10 maart van 20:00-21:00 uur. Meer informatie is te vinden op laurasmusical.wordpress.com

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in