Nieuwe hoofdtrainer voor Hatto-Heim

Met ingang van het seizoen 2023-2024 wordt de 54 jarige Jan-Peter Jonkman uit Meppel de nieuwe hoofdtrainer van SV Hatto-Heim. Jonkman. De nieuwe trainer wordt de opvolger van Marcel van Walderveen die begin december zijn vertrek aankondigde.

Elf sollicitaties
Na bekendmaking van het vertrek van Marcel zijn er elf sollicitaties binnengekomen. Hieruit zijn door spelersraad en Voetbaltechnische Commissie (VTC) de beste kandidaten geselecteerd. Met zijn persoonlijkheid, ambities en tactische capaciteiten heeft Jan-Peter de spelersraad en VTC ervan overtuigd de beste kandidaat te zijn om het vlaggenschip van de Hattemse club te trainen.

Ervaren trainer
Jan-Peter is trainer geweest van Alcides Meppel, Den Ham, Nieuwleusen, SCD,83, Gramsbergen en is nu trainer bij Vroomshoopse Boys. Omdat Jan-Peter als trainer al een positieve indruk van Hatto-Heim had, heeft hij geen seconde getwijfeld en gelijk gesolliciteerd. De ervaren en ambitieuze trainer past volgens eigen zeggen goed bij Hatto-Heim en dat werd volgens hem nogmaals bevestigd tijdens de gesprekken met de spelersraad en VTC.

Herkenbaar aanvallend voetbal
Voor de kerst zijn beide partijen akkoord gegaan met een eenjarig contract met de intentie om langer met elkaar samen te werken. De trainer werkte bij zijn vorige clubs altijd vanuit de speelwijze die past bij spelers, elftal en vereniging om zodoende herkenbaar aanvallend voetbal te kunnen spelen. Zowel club als trainer kijken uit naar een prettige en succesvolle samenwerking.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in