Creatieve voornemens worden kunst bij Cultuurplein Noord Veluwe

Cultuurplein Noord Veluwe start het nieuwe jaar goed! In Epe en Heerde staan weer tal van nieuwe cursussen en lezingen gepland. Cultuurplein Noord Veluwe verzorgt vele activiteiten op het gebied van cultuur die in alle soorten en maten amuseert, met vaste locaties in Epe en Heerde.

Muziek en dans voor jong en oud
Voor de hele kleintjes is er een nieuwe reeks lessen “Muziek op schoot” en daarna Peuterdans. Ook de lessen Streetdance en Ballet gaan weer van start. Voor iedereen zijn er weer volop muzieklessen, cursussen voor beeldende vormgeving en dans. Erg populair is dans voor volwassenen, zowel klassiek als modern vinden in Epe gretig aftrek.

Beeldende kunst
Op beeldend gebied starten er verschillende lezingen en cursussen met o.a. tekenen en schilderen, portret- en figuur tekenen, en natuurlijk edelsmeden waarvoor op de woensdagochtend nog plekken vrij zijn. De nieuwe cursus keramiek heeft in de eerste serie lessen fraaie vazen en geglazuurde objecten opgeleverd. Docent Marinus Kalkman was verrast over het niveau. ‘We hebben bij Cultuurplein een prachtig atelier met oven en glazuurkast. De creatieve sfeer en de inzet van de cursisten hebben zeker bijgedragen aan de prachtige resultaten.

Cultuurplein is er voor iedereen
Cultuurplein bestaat al bijna 12,5 jaar en is nu een brede netwerkorganisatie die meedenkt met de gemeentes op het gebied van het sociale domein. Voor alle kinderen is er kunstonderwijs aan de scholen en ook het vrijetijdsaanbod groeit. Ook zijn er tal van mogelijkheden om met financiële ondersteuningsmogelijkheden via Leergeld of het Sport- en Cultuurfonds deel te namen aan de activiteiten, zodat elk kind met cultuur in aanraking kan komen.

Volg Cultuurplein op sociale media en kijk op de website www.cultuurpleinnoordveluwe.nl voor de nodige inspiratie die past bij jouw goede creatieve voornemens voor 2023!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in