Aanrijding met letsel op Hessenweg

Een lijnbus van RRReis heeft een personenauto in de flank aangereden op de kruising Hessenweg / toerit A50. Op dit punt zijn in het verleden vaker ongelukken gebeurd.

De lijnbus -komende vanaf Zwolle in de richting van Apeldoorn- nam daar de afslag, om via de kruising naar de bushalte te gaan. De buschauffeur heeft, zoals het er naar uit zag, geen voorrang verleend aan de automobiliste die vanuit de richting van Wezep kwam rijden.

De lijnbus heeft de personenauto behoorlijk geraakt, waardoor de bestuurster bekneld kwam te zitten. De brandweer is geruime tijd bezig geweest om de vrouw te bevrijden, waarna zij met onbekend letsel naar het ziekenhuis is overgebracht. De buspassagiers en de chauffeur zijn met de schrik vrijgekomen.

De kruising van de Hessenweg met de A50 bij Hattem is een gevaarlijke. In de afgelopen jaren zijn er diverse ongevallen gebeurd. De gemeente Hattem heeft recent de weg laten vernieuwen, met onder andere betere zichtbare belijning. Desondanks gaat het weer mis op dezelfde wijze als eerdere ongevallen.

Foto: Stefan Verkerk

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in