Nieuwjaarsreceptie van vv Hattem

Op de nieuwjaarsreceptie van vv Hattem heeft voorzitter Jan Dirk Sprokkereef, zoals gebruikelijk op dit soort recepties, zowel terug- als vooruit gekeken. Bij het terugkijken viel natuurlijk de goede prestatie van het eerste elftal van de voetbalvereniging op. Aan het eind van de competitie 2017/2018 deed het team volop mee in de promotiewedstrijden naar de 2e klasse maar mistte deze op een haar na.

Mijlpaal
Daarnaast was natuurlijk het 100-jarige bestaan van de vv Hattem een mijlpaal. Dit is groots gevierd met allemaal fantastische evenementen georganiseerd door een enthousiaste jubileumcommissie en heel veel onmisbare vrijwilligers.

Verbeteringen
Voor 2019 staan alweer mooie plannen op de kalender: een groot, internationaal jeugdtoernooi dat wordt georganiseerd in samenwerking met WZC en SV Hatto Heim. Maar ook diverse verbeteringen en aanpassingen aan het sportpark zoals LED-verlichting en een sproeiinstallatie voor het hoofdveld. Ook is de nog steeds niet opgeloste parkeeronveiligheid een groot punt van aandacht.

In het zonnetje
Bij vv Hattem is het gebruikelijk om een aantal mensen in het zonnetje te zetten. Over 2018 zijn dit:
* Team van het jaar: Jongens Onder 12/2
* Scheidsrechter van het jaar: René Nijenhuis
* Speler van het jaar: Mijar Rojer
* Leider van het jaar: Tino Brink
* Trainer van het jaar: Hans Roeland en
* Vrijwilliger van het jaar: Piet de Haan

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in