Leerlingen Laura’s Musical maken sfeervolle kerstvideoclips

De 130 musicalleerlingen van Laura’s Musical hebben gezamenlijk kerstvideoclips opgenomen. In totaal zijn er zeven clips gemaakt, waarin de leerlingen dansen, zingen en gezellige kerstactiviteiten doen.

In hun kerstpyjama en kerstsokken dansten de kinderen in een schuur vol stro die helemaal versierd was met lichtjes en een kerstboom. Voor de opnamen kon de musicalschool gebruik maken van een prachtige locatie in Wapenveld die in een prachtige kerstsfeer werd omgetoverd. Cameraman Sander Klugt nam daarbij het filmen en monteren van de clips voor zijn rekening. Het eindresultaat is nog niet te zien. Houd daarvoor de socials van Laura’s Musical in de gaten.

Vanaf januari start Laura’s Musical weer met een nieuwe voorstelling/film. Wil je dan ook meedoen en ben je tussen de 4 en 16 jaar oud? Kom dan naar 1 van onze gratis proeflessen in januari in Hattem of Elburg. Voor meer informatie en opgeven kan je e-mailen naar: laurasmusical@gmail.com of bel/app naar: 06-31186999. Ook kan je even een kijkje nemen op Facebook, Instagram of de website.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in