Hattemers in coronatijd en vrijwilligers

In Hattem zijn enorm veel vrijwilligers actief. Zij zetten zich belangeloos in voor anderen. Een keer per jaar is er uitgebreid aandacht voor deze grote groep mensen en wel op de Dag van de Vrijwilliger. Dit jaar valt deze dag op maandag 7 december.

Voor het programma Hattemers in coronatijd is dit een uitgelezen moment om aandacht aan deze dag te geven. Want maandag 7 december zal het programma voor het eerst te zien en te horen zijn op het nieuwe uitzendtijdstip, namelijk de maandagavond tussen 18.00 en 19.00 uur.

In de uitzending praten we met:

  • Wethouder Carla Broekhuis. Zij is een warm pleitbezorger voor vrijwilligers.
  • Jan Boeve. Zijn bed staat nog net niet in de studio van RTV Hattem, maar hij is wel heel vaak op die plek als vrijwilliger actief voor de omroep. En Jan zet zich ook op andere manieren in als vrijwilliger.
  • Henk Uringa. Hij is de nieuwe voorzitter van Voor Mekaar. Wat vindt hij van de inzet van vrijwilligers? En welke ervaring als vrijwilliger heeft hij zelf?

Hattemers in coronatijd wordt op de maandagavond live uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur op radio en tv-Hattem. Op dinsdagmorgen van 9.00 tot 10.00 uur volgt dan een herhaling op radio en tv.

Luister live Radio Kijk live TV

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in