Klussers gezocht!

Jaarlijks vindt in het Kampgebouw De Zandkreek en in de bossen aldaar het Nationaal Kamp Hattem plaats. Naast het Kampgebouw (Koeweg 17) staat een heus Amfitheater. Dit theater is toe aan renovatie en deze klus, en nog wat andere klussen, gaan tijdens een Klusweekend aangepakt worden op 15, 16 en 17 februari 2019.

Daarvoor zoekt de Stichting vrijwilligers, naast de vaste club met vrijwilligers die er al is. Daarom deze oproep aan inwoners van Hattem en omstreken die eens lekker de handen uit de mouwen willen steken. Tijdens het klussen kan men kennismaken met de andere enthousiaste vrijwilligers en ’s avonds gezellig bij het kampvuur zitten.

Vrijwilligers die willen overnachten, kunnen gebruik maken van de slaapplaatsen die de organisatie beschikbaar heeft. Wel is het nodig om dan zelf een slaapzak, hoeslaken en kussensloop mee te nemen. Tijdens het klussen wordt gezorgd voor het ontbijt, de lunch en het diner.

Stichting Bosavontuur Hattem organiseert van 17 tot en met 21 juni 2019 het 62e Nationaal Kamp Hattem. Ruim 250 kinderen uit heel het land (basisschoolleeftijd groep 7 en 8) komen dan naar Hattem om een week lang kennis te maken met de natuur, te spelen en te leren. Een unieke schoolwerkweek met een programma dat vol zit met sport, spel, toneel, avontuur en allerlei bijzondere activiteiten.

Vrijwilligers die interesse hebben om te klussen kunnen e-mail naar: meehelpen@nationaalkamp.nl .

Wil je telefonisch meer informatie, bel dan even met Floris de Jonge, kampleiding Nationaal Kamp Hattem. Telefoonnummer 06 – 54 95 82 82.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in