‘De Fontein’ in de Christelijke Kinderboekenmaand

Oktober betekent Christelijke Kinderboekenmaand. Een maand lang is er aandacht voor christelijke kinderboeken. Het thema is Door dik en dun – Vriendschap vieren.
Als je iemand door dik en dun steunt, help je hem of haar in goede en in slechte tijden.

Een goede vriendschap is goud waard. Dat je altijd bij de ander kan aankloppen, wat er zich ook voordoet of hoe je je ook voelt, maakt vriendschap zo bijzonder.

Bij Christelijke boekhandel ‘De Fontein’ in de Kerkstraat 32 staat in oktober bol van de activiteiten voor kinderen. Zo kunnen kinderen meedoen aan een kleurwedstrijd en voor kinderen vanaf acht jaar is er een verhalenwedstrijd. Het begin van het verhaal is al geschreven, het hoeft alleen nog maar worden afgemaakt.

Kleurplaten en verhalen kunnen worden afgehaald in de winkel. Het verhaal kan ook worden gedownload van de website www.fonteinhattem.nl Inleveren kan tot en met 31 oktober. Op 7 november is de uitslag en worden de verhalen voorgelezen.

Op woensdag 17 oktober is er een kindermiddag in de winkel. Van 14.30 tot 16.00 uur kunnen kinderen worden voorgelezen en mogen ze een vriendenarmbandje maken. Voor het maken van een armbandje wordt een bijdrage gevraagd van € 1,50.

Meer informatie via (038)4440796, info@fonteinhattem.nl of kom langs in de winkel.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in