Heren zonnebrillen do’s en een goede zonnebril

Heren zonnebrillen zijn de afgelopen jaren ook een echt fashion item geworden, ook voor mannen is het een accessoire voor de outfit. Er zijn ook voor mannen heel veel verschillende modellen en monturen zonnebrillen te vinden. Een goede zonnebril bevat een aantal factoren, zoals een goede absorptie en goede glazen. Dit is belangrijk, omdat een zonnebril ook functioneel is. Hij moet je ogen beschermen tegen het uv licht van de zon, want dit kan schadelijk zijn. In Hattem zijn veel leuke terrasjes te vinden waar je in de zomer heerlijk kunt zitten en kunt genieten van een lekker koud biertje. Met een goede zonnebril kun je ook lekker genieten van het de zon en het terras in Hattem. Er zijn een aantal heren zonnebrillen die dit jaar helemaal in zijn en die zeker niet kunnen ontbreken in je collectie deze zomer. Heren zonnebrillen kun je kopen in veel winkels, een aantal dingen waar je op moet letten lees je hieronder.

Zonnebrillen trends deze zomer
Iedere zomer zijn er wel weer andere trends zonnebrillen. Zo ook deze zomer. En voor mannen zijn dat een aantal. De pilotenbril is nog steeds helemaal in, deze leuke bril staat bijna iedereen goed en is in veel kleurtinten te vinden. Ook de simpele rechthoekige bril is gewoon weer in dit jaar, een fijne simpele bril. Zonnebrillen met spiegelglazen zijn ook weer in. Net als de retro en vintage brillen die weer helemaal terug komen. De bruine en neutrale kleurtinten en retro stijl ga je deze zomer vaak voorbij zien komen. En natuurlijk zijn designerbrillen ook nog steeds een trend. Het zijn ook mooie brillen.

Wat maakt een goede zonnebril?
Een goede zonnebril is wel zo belangrijk om je ogen te beschermen tegen het uv licht van de zon. Als je dit niet doet kan het schadelijk zijn voor je ogen op lange termijn. Het dragen van een zonnebril met goed beschermende glazen is daarom zo belangrijk. Een goede zonnebril heeft:

  • Een sticker of label erop met ‘UV 400’ of ‘100% Uv-bescherming’
  • Een goede absorptie, dus een CE-markering van 3 of hoger tegen verblinding
  • Glazen die gemaakt zijn van onbreekbaar polycarbonaat om krassen te voorkomen
  • Polariserend glas om schitteringen tegen te gaan
  • Die groot genoeg is om al het licht uit je ogen te houden

Deze punten zijn er een aantal om goed naar te kijken als je een zonnebril gaat kopen. Het is wel belangrijk om je ogen goed te beschermen op het terras in Hattem en met deze tips moet dat zeker lukken.

Zonnebrillen heren kopen
Een zonnebril kopen kun je gewoon doen in een winkel of webshop. Zonnebrillen heren vind je bijna overal. In veel winkels en webshops zijn zonnebrillen niet duur. Dit is wel lekker voor je portemonnee, maar blijf er op letten dat de glazen wel goed je ogen beschermen. Cheapass zonnebrillen scoor je makkelijk online, dan hoef je niet eens naar de winkel voor je nieuwe zonnebril. Wie weet geniet jij straks op het terras in Hattem met jouw nieuwe zonnebril van een koud biertje.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in