Bettine Vriesekoop bezoekt kick-off OldStars tafeltennis

Vanaf eind september start Smash’70 op de vrijdagochtend met een nieuw aanbod speciaal voor senioren. Iedereen vanaf 55 jaar kan meedoen met het ‘OldStars tafeltennis’. Deze trainingen worden in samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds en de Nederlandse Tafeltennisbond aangeboden.

De kick-off van het ‘OldStars tefeltennis’ vindt plaats op vrijdag 24 september van 10:30 tot 12:00 uur samen met niemand minder dan oud Europees kampioene Bettine Vriesekoop. Heb je interesse om deel te nemen of bij de kickoff aanwezig te zijn? Geef je dan op via
info@smash70.com.

OldStars tafeltennis (55+)
Oldstars Tafeltennis is een initiatief vanuit het Nationaal Ouderenfonds en de Nederlandse
Tafeltennisbond en is opgestart om ouderen op een gezonde manier in beweging te houden. In principe kan iedereen meedoen, maar het richt zich op de leeftijdsgroep 55+. Bij OldStars tafeltennis bestaat de training uit een warming-up en verschillende beweegvormen. Uiteraard ontbreekt tafeltennis niet en ligt de aandacht ook op ontmoeten en sociale contacten. Meer weten over deze kick- off en/of de OldStars trainingen? Neem dan contact op met Wim van Selling via w.van.selling@ziggo.nl of via telefoon 06 38895409.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in