sv Hatto-Heim naar volgende ronde bekertoernooi

In de tweede wedstrijd van het bekertoernooi speeldeĀ sv Hatto-Heim tegen sv ’t Harde dat uitkomt in de vierde klasse.Ā De wedstrijd begon aftastend, waarbij de bal veel werd rondgespeeld rond de middenlijn. De beide keepers hadden daardoor de eerste tien minuten weinig te doen.
Daarna begon een meer aanvallend spel waarbij de elftallen over een weer kansen hadden die helaas niet tot doelpunten leidden. De stand na de eerste helft was 0-0.
De tweede helft begon met een aanval van Marcel van Walderveen met Winand Meilink en Joep van Apeldoorn. Laatstgenoemde wist na vijf minutenĀ 1-0 op het scorebord te zetten.Ā sv Hatto-Heim ging op zoekĀ naar de 2-0, maar moest wel de uitbraken vanĀ  sv ’t HardeĀ  in de gaten houden.
In de negentigste minuut bracht Twan van Rijssen de eindstand op het scorebord 2-0 en de goed leidende scheidsrechter Van Leeuwen uit Heerde floot de wedstrijd af.
Gezien de uitslag in Dedemsvaart tussen SCD’83 en OVC’21 (2-2) is sv Hatto-HeimĀ verzekerd van de volgende ronde.