Ben je gezond nieuwsgierig, dan ben je welkom bij RTV Hattem

De vaste presentator van Hattem Actueel, Thijs Hoek, gaat onze omroep na 4 jaar verlaten. Thijs kan zijn studie en andere werkzaamheden niet meer combineren met het werk voor onze omroep. Dat is jammer voor ons, maar fijn voor Thijs die hiermee aantoont dat werk voor de lokale omroep een mooie springplank kan zijn voor een professionele carrière in de journalistiek.

Presentatoren gezocht
We zoeken nu nieuwe presentatoren voor verschillende programma’s. Ben je in staat om een gesprek gaande te houden en heb je een gezonde nieuwsgierigheid en interesse in anderen, dan beschik je over de juiste basiskwaliteiten om een radioprogramma te presenteren. Maar, we zetten je natuurlijk niet zomaar voor de microfoon. Samen kijken we waar je interesses liggen, bijvoorbeeld bij sport, human interest, cultuur, politiek of muziek. Met behulp van coaching, begeleiding en eventueel een opleiding helpen we je de kneepjes van het presentatievak te leren. En wie weet is dit alles het begin van een mooie radiocarrière voor jou.

Vacatures
Maar RTV Hattem zoekt niet alleen presentatoren. Op alle vlakken kunnen wij versterking gebruiken. Bijvoorbeeld als technicus. Ben je handig en heb je verstand van computers, dan is dat mogelijk wat voor jou.

Werken vanuit huis
En wat dacht je van internet-redacteur? Zelfstandig, thuis persberichten verwerken en plaatsen op de website en sociale media. Maar je kan ook vanuit de studio werken. En hoewel het een zelfstandige klus is, maak je deel uit van een team van enthousiaste redacteuren die je graag de kneepjes van het vak leren en met je sparren.

Cameraman of vrouw
Vind je het leuk om met een camera om te gaan, dan is filmer misschien wat voor jou? Geen ervaring? Geen probleem. Onze ervaren cameramensen vertellen graag over hun werk en willen je met plezier met de camera leren werken.

Op onze website kan je meer lezen. Al het werk wordt door vrijwilligers gedaan. Je verdient er dus geen geld mee, maar wordt wel veel rijker aan ervaring. Als je interesse hebt om een klus te doen bij onze omroep, e-mail dan naar secretaris@rtvhattem.nl .

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in