Jeugdafdeling sv Hatto-Heim in het nieuw

De afgelopen jaren heeft de jeugdafdeling van de sv Hatto Heim een enorme groei doorgemaakt naar inmiddels 28 jeugdteams. Dat maakt de club trots, maar zorgt ook voor de nodige uitdagingen qua huisvesting, materialen en begeleiding en niet in de laatste plaats in het voorzien van de juiste kleding voor alle spelers en speelsters.

‘Wij zijn dan ook dankbaar dat wij een fijne jeugdsponsorgroep hebben die daar oog voor heeft en ons daarbij van harte wil ondersteunen. Met hun hulp is het gelukt om de gehele jeugd weer in het nieuw te gaan steken, zodat ze er ook de komende seizoenen weer representatief en herkenbaar uitzien.
Door de goede samenwerking tussen de Voetbalshop, de Stichting Sponsoring en de kledingcommissie, die hierin het voortouw hebben genomen, is het weer gelukt om een mooi en volledig kledingpakket (bestaande uit shirts, broekjes, trainingspakken en tassen) aan te kunnen bieden’, aldus de organisatie.

Ook voor de trainers en leiders is een pakket samengesteld zodat zij als trainer herkenbaar zijn tijdens trainingen en als leider(s) zowel op het sportpark als bij uitwedstrijden herkenbaar zijn.

De ‘oude’ kleding heeft een nieuwe bestemming gevonden, namelijk een sportvereniging in Oekraïne.

Van de redactie
Lees jij al HattemNieuws? Ontvang voortaan nieuws en achtergronden in je mailbox!

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in