Vaar mee met Koninklijk Jacht ‘Piet Hein’

Door de lage waterstand kan de Piet Hein niet in de haven van Hattem komen. Daarom is de opstapplaats in de Prinses Margriethaven in Zwolle.

Op woensdag 22 en donderdag 23 augustus ligt het Koninklijk Jacht ‘Piet Hein’ weer afgemeerd aan de Loswal bij de haven. Op donderdag is het mogelijk om met dit bijzondere jacht mee te varen tijdens diverse rondvaarten op de IJssel. Bovendien is het jacht af te huren voor gezelschappen op de 2 avonden.

Prinsenjacht Piet Hein is het nationale huwelijksgeschenk van het Nederlandse volk aan Prinses Juliana en Prins Bernhard. Met een lengte van 31 meter en haar koninklijke uitstraling is het schip vandaag de dag nog steeds een imposante verschijning. Het historisch jacht combineert comfort, bijzondere ambiance, koninklijke klasse en biedt alles wat van een motorjacht mag worden verwacht. Vaar mee, waai uit op het dek en geniet van het prachtige IJssellandschap!

De Piet Hein doet Hattem aan als tussenstop onderweg van Hanzestad naar Hanzestad en biedt bezoekers en inwoners van Hattem hiermee de unieke kans om kennis te maken en mee te varen voor een tochtje op de IJssel op dit Koninklijk Jacht. Je kunt individueel meevaren op donderdag 23 augustus van 10:00 tot 12:00 uur, 13.00 tot 15.00 uur en van 16.00 tot 18.00 uur.

Kaarten kosten € 13,50 per persoon en zijn verkrijgbaar bij het TIP aan de Kerkhofstraat 2, of via tip@ronduithattem.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in