Vandaag in het IJsselmagazine op RTV Hattem

Op donderdag tussen 10.00 en 12.00 is op RTV Hattem het programma IJsselmagazine te horen. In dit radioprogramma hoor je elke week nieuws en gasten uit de regio. In het eerste uur is Henri Bouwmeester onze Studiogast; Henri is naast adviseur bij een mediabedrijf, Station Manager van de Streekomroep RTV1IJsseldelta. Henri komt ons samen met Marijke bijpraten over de nieuwe Streekomroep met betrekking tot Lokale Omroepen.

Telefonische interviews in het tweede uur
Om 11.15 uur bellen wij met Angela van Erven van ‘De Hattemer’ over de zomerstop van de bezorging en ook wil zij graag iets vertellen over de Rolf Olland Cultuurprijs.
Om 11.45 uur bellen wij met Koos Visser van ‘Wollig Landleven’; zij organiseren een Fair bij kasteel Vosbergen in Heerde op zaterdag 8 juli.
Ondanks het wat mindere weer hebben wij mooie zomerse muziek voor u uitgezocht met ook weer nummers in de rubriek ‘Muziek uit het Verleden’
En ondanks de zomerse komkommertijd hopen wij u het overzicht te kunnen geven van ‘Nieuws uit Hattem en Omgeving’.

Programmering
Het programma van het IJsselmagazine is elke week (terug) te lezen op IJsselmagazine pagina van RTV Hattem. De volledige programmering voor onze radiouitzendingen zijn te vinden op onze Radio Programmering pagina. Deze is ook te vinden in het menu onder Radio -> Programmering.

IJsselmagazine website
Wist je dat het IJsselmagazine haar eigen website heeft? Een terugblik, vaak met foto van de studiogast, is terug te zien op het IJsselmagazine.nl blog.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in