Stichting Leergeld maakt zomeractiviteiten mogelijk

Stichting Leergeld Noord-Veluwe zorgt er ook deze zomer voor dat kinderen uit gezinnen met een laag inkomen leuke activiteiten kunnen ondernemen. Dit is mede mogelijk gemaakt door Stichting De Fontein en de gemeente Hattem. Stichting Leergeld wil dat álle kinderen mee kunnen doen in de samenleving.

Inhoud van het tasje
Bijna 140 Hattemse kinderen ontvangen deze zomer een tasje met waardebonnen voor leuke zomerse activiteiten. Hierin zitten bijvoorbeeld een boeken- of speelgoedbon, een waardebon voor een ijsje, entreekaarten voor het zwembad, een vrijkaartje voor Ballorig voor kinderen in de basisschoolleeftijd en/of een bioscoopbon voor jongeren.
Wethouder Margriet Brouwer: “Veel gezinnen met kinderen ondernemen dit soort activiteiten in de zomervakantie maar dat geldt meestal niet voor kinderen uit gezinnen met een laag inkomen. We wensen hen ook een fijne vakantie toe en veel plezier!”

Thuisbezorgd
Er worden dit jaar twee verschillende tasjes met bonnen samengesteld, namelijk één voor de jonge en één voor de oudere kinderen. Ze worden voorafgaand aan de zomervakantie rondgebracht bij gezinnen die bij Stichting Leergeld bekend zijn. Is de tas tijdens de start van de schoolvakantie nog niet op uw of jouw huisadres bezorgd terwijl uw kind(eren) hiervoor waarschijnlijk wel in aanmerking komen? Neem dan contact op met Stichting Leergeld via leergeldhattem@gmail.com.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in