Lankman ICT door naar volgende generatie

Het was geen makkelijke beslissing voor Willem Lankman, van Lankman ICT, om na 22 jaar de deuren te sluiten van zijn winkel aan de Dorpsweg. Een weloverwogen keuze, maar toch een afscheid met een lach en een traan. Als reden voor de winkelsluiting geeft Willem aan dat de steeds toenemende onlineverkopen ten koste gaan van de verkoop in de winkel. Tel daarbij de vele uren en de hoge werkdruk op die het zelfstandig ondernemerschap met zich meebrengt. Lankman: ‘Toen een nieuwe uitdaging zich aandiende, vielen alle puzzelstukjes in elkaar en was de keuze snel gemaakt. Het waren mooie jaren, die alleen mogelijk waren dankzij de steun van alle trouwe klanten. Ik wil hen daarvoor dan ook hartelijk bedanken.’
Lankman ICT is nog tot en met vrijdag 10 mei geopend van 9.30 tot 12.30 uur.

Zoon Stefan Lankman is blij dat zijn vader op deze manier wat meer rust krijgt en met zijn nieuwe baan rustig kan toewerken naar een welverdiend pensioen.

Zakelijk
Lankman ICT sluit vanaf vrijdag 10 mei de winkel voor particuliere klanten. Voor de zakelijke klanten blijft Lankman ICT Solutions op het vertrouwde adres geopend.
ICT Solutions wordt al ruim zes jaar door Lankman jr. gerund in het kantoor naast de winkel. Het is een totaal aanbieder op gebied van ICT voor het mkb, klein- en grote zakelijke klanten.

Camerabeveiliging voor particulieren
Het bedrijf groeit ondertussen gestaag door en mag wekelijks nieuwe zakelijke klanten verwelkomen. Lankman ICT sluit vanaf vrijdag 10 mei de winkel voor particuliere klanten (m.u.v. camerabeveiliging). Voor de zakelijke klanten blijft Lankman ICT Solutions op het vertrouwde adres geopend.

De ontwikkelingen rondom de sluiting van de winkel zijn snel gegaan. Achter de schermen wordt gekeken wat geregeld wordt m.b.t. de afhandeling van garantiezaken voor de bestaande particuliere klanten. Ook wordt gekeken of er een servicepunt ingericht kan worden met service- en garantiezaken. ‘Eén ding is zeker, wij laten deze klanten niet vallen’, benadrukt junior.

foto: de Hattemer – Angela van Erven
bron: de Hattemer

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in