Ontmoetingsdag ‘Rouw in mijn hart’ in Hattem

De stichting Als kanker je raakt organiseert de kleinschalige ontmoeting ‘Rouw in mijn hart’ voor iedereen die een dierbare heeft verloren aan kanker of aan een andere ziekte. De ontmoeting is voor iedereen die een weg zoekt in het leven met het verlies, maar ook in het leven dat verder gaat.

Wanneer iemand van wie je houdt, is overleden, is dit één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in je leven. Er is rouw in je hart, de wereld om je heen lijkt stil te staan. Niets is meer zoals het was.

Er wordt op meerdere manieren stilgestaan bij ‘Rouw in mijn hart’. Er is ruimte voor gesprek, een symbolische verwerking en een creatieve workshop van Loes den Uijl. Dorien Koetsier leidt de bijeenkomst.

Meer informatie? Aanmelden?
De ontmoeting is op 5 juni 2019 van 10.30 uur toto 15.30 uur in de Smidse, Hezenbergerweg 50 te Hattem. Er is ruimte voor 12 deelnemers. Graag vooraf aanmelden op www.alskankerjeraakt.nl of e-mail naar ontmoeten@alskankerjeraakt.nl.

Over de stichting
De stichting Als kanker je raakt is in 2011 opgericht op initiatief van ds. Arie van der Veer en geestelijk verzorger Rita Renema-Mentink en heeft als doel mensen te ondersteunen die geraakt worden door kanker d.m.v. ontmoeting, gesprek en bemoediging.

 

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in