51e Avondwandelvierdaagse in Hattem

De wandelschoenen kunnen uit de kast en worden gepoetst, want de avondwandelvierdaagse van Hattem komt er weer aan. Van 13 tot en met 16 mei vindt de 51e editie van dit evenement plaats. Wandelaars kunnen kiezen om vier avonden lang 5 of 10 kilometer te lopen.

Vrijwilligers
Ieder jaar zijn er veel vrijwilligers die meehelpen om de wandeltocht tot een succes te maken. Zo zijn er mensen die de mooie routes uitzetten, verkeersregelaars, controleurs, leden van het Rode Kruis, de muziekverenigingen en meer die zich hiervoor inzetten. Hoewel er al tientallen vrijwilligers in touw zijn om het wandelevenement te doen slagen, zijn meer vrijwilligers nog van harte welkom. Geïnteresseerden kunnen tijdens de avondvierdaagse even binnenlopen in het ijsbaangebouw om daar met de organisatoren te overleggen wat zij op dat moment of een volgend jaar voor het wandelevenement kunnen betekenen.

Ook dit jaar wordt er weer samengewerkt met het JOGG-project (jongeren op gezond gewicht) van de gemeente Hattem. En naast Vadesto, als sponsor, leveren dit jaar ook de supermarkten AH en de Boni weer een bijdrage door onderweg een gezonde snack aan te bieden.

Defilé
De vier wandeldagen worden zoals gebruikelijk afgesloten met een wandeling door de binnenstad langs het Stadhuis waar de burgemeester het defilé afneemt.
De organiserende Stichting Avondwandelvierdaagse Hattem vraagt daarom ook op dat moment de auto’s zoveel mogelijk buiten de gebruikelijke route te houden voor een vrije doorgang.

Start
De deelnemers starten maandag tot en met woensdag vanaf 17.30 uur voor de 10 km en om 17.45 uur voor de 5km vanaf het ijsbaangebouwtje aan de Hof van Blom. Om uiterlijk 21.30 uur moeten de wandelaars zich hebben afgemeld. Op de slotavond kan iedereen vanaf 17.15 uur starten om zich daarna weer op tijd op te kunnen stellen voor het defilé dat om 19.30 uur begint vanaf de Hollewand.

Inschrijven
Deelname kost voor wandelaars tot en met veertien jaar 3,50 euro, vanaf vijftien jaar 4 euro. Inschrijven kan nog op maandag 13 mei, vanaf 17.00 uur aan de start in het IJsbaangebouw.

 

 

 

 

 

1 REACTIE

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in