Vandaag om 10:00 in het IJsselmagazine

Elke donderdag tussen 10.00 en 12.00 is op RTV Hattem het programma IJsselmagazine te horen. In dit radioprogramma hoor je elke week nieuws en gasten uit de regio. Dit programma wordt elke week weervoor u samengesteld door onze enthousiaste vrijwillers. Elke zaterdag tussen 12.00 en 14.00 kunt u luisteren naar de herhaling.

Deze week in het IJsselmagazine
Op ‘Witte Donderdag’ is in het eerste uur Dries Jonker onze Studiogast; Dries is bestuurslid van Stichting Cultuurfonds Hattem en komt met Marijke Riesebeek praten over het lustrum van het Cultuurfonds. Verder zijn er telefonische interviews met Gerard en Eva Petra Simon (het echtpaar dat Veluwe Duurzaam oprichtte). Ook wordt er gebeld met Conny Wencker van OOZ, over de Grote Peuter Dag op alle basisscholen van OOZ op vrijdag 14 april. Verder hoor je muziek van de studiogast en ‘Nieuws uit Hattem en Omgeving’.

Programmering
Het programma van het IJsselmagazine is elke week (terug) te lezen op IJsselmagazine pagina van RTV Hattem. De volledige programmering voor onze radiouitzendingen zijn te vinden op onze Radio Programmering pagina. Deze is ook te vinden in het menu onder Radio -> Programmering.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in