De nieuwste mode bij “Hattem Presenteert”

Het is voorjaar en de nieuwe mode siert alweer de etalages van de modewinkels in Hattem. Op zaterdag 9 april nodigen alle modeondernemers je dan ook graag uit voor het evenement “Hattem Presenteert”.

Tijdens verschillende modeshows kun je de allernieuwste collecties bewonderen, omlijst door livemuziek en leuke kinderactiviteiten in de winkelstraten. Daarnaast maak je bij iedere aankoop tijdens “Hattem Presenteert” bij de deelnemende ondernemers kans op een cadeaubon van één van de deelnemers. Alle reden om een bezoek aan de gezellige binnenstad van Hattem te brengen.

Rode loper
“Op het gebied van mode heeft Hanzestad Hattem een divers aanbod voor zowel dames, heren als kinderen en dat laten we maar wat graag zien!”, aldus Margreeth Hartman namens ondernemersvereniging HAVO. “We zijn blij dat we dit mode-evenement zonder beperkingen kunnen organiseren. Vanaf 13.00 uur ligt de rode loper  in de Kerkstraat en de Kruisstraat. De ‘modellen voor één dag’ zullen om 14.30 uur en om 15.30 uur de nieuwe voorjaarsmode showen. Ook accessoires, tassen, schoenen en hoeden zullen te zien zijn”. Wie tijdens “Hattem Presenteert” bij een aankoop een bon invult en inlevert bij één van de deelnemende zaken, maakt kans op een cadeaubon.

Livemuziek
Onder het genot van een hapje en een drankje kun je ’s middag genieten van diverse  muzikanten. Van Ierse folkmuziek tot musicerende vrouwen en van heerlijke muziek uit de jaren ’80 tot de vrolijke klanken van een blaaskapel. De muziekoptredens gaan van terras naar terras en langs de rode loper, zodat je geen optreden hoeft te missen.

Kinderactiviteiten 
Ook voor kinderen zijn er activiteiten. In de Kerkstraat worden spelletjes georganiseerd en in de Kruisstraat kun jij je kunstzinnig uitleven met het tekenen van een schilderijtje en de mode-ontwerp-challenge. “Op een A4-tje staan een jongen en een meisje waar dringend een outfit voor de  komende zomermaanden voor moet worden gemaakt. Tekenen, plakken, verven, het mag allemaal. Onder alle inzendingen worden 2 cadeautjes verloot. De modeontwerpen kunnen worden gemaakt in de Kruisstraat”, legt Margreeth uit.

Bericht ism ‘de Hattemer’

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in