sv Hatto Heim verslikt zich in Swift’64

Zaterdag kreeg sv Hatto Heim bezoek van Swift ’64 uit Swifterbant. Na een achterstand kon Michel Koridon de stand weer gelijktrekken en eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel. (tekst gaat verder na de video)

Na de eerste nederlaag van vorige week was Hatto-Heim gebrand om deze nare smaak weg te spoelen tegen Swift ‘64 uit Swifterbant. Toch kwam de thuisploeg moeizaam uit de startblokken. De mannen van Marcel van Walderveen hadden moeite met het uitstekende spel van de bezoekers. De eerste kansen waren dan ook voor de bezoekers. Met dank aan goede ingrepen van Jorick Mensink en Aron Winkelhorst bleef Hatto-Heim lang op 0-0. Op slag van rust was Hatto-Heim zelf voor het eerst gevaarlijk, toen een kopbal van Bram Neuteboom net naast ging.

In de tweede helft ging het al snel verkeerd voor Hatto-Heim. Ondanks een vlagsignaal van de assistent-scheidsrechter liet de scheidsrechter doorspelen en dat resulteerde in de 0-1. Na deze tegentreffer ging Hatto-Heim vol in de aanval en creëerde het de nodige kansen, maar steeds stond het vizier niet op scherp. In de 76e minuut viel de terechte gelijkmaker dan toch. Bram Neuteboom slingerde de bal in de zestien, precies op het hoofd van Michel Koridon die hard raak kopte. In de jacht op de overwinning kreeg Hatto-Heim nog een aantal kansen, maar gescoord werd er niet.

Zaterdag wacht Hatto-Heim de uitwedstrijd tegen Zwolsche Boys.