ChristenUnie organiseert Pubquiz voor Hattem

Op vrijdag 12 maart organiseert de ChristenUnie Hattem een online pubquiz. Aan deze quiz werken lokale én landelijke politici en kopstukken mee. Je kunt met een team meedoen, maar ook als individu. Geef je uiterlijk 10 maart op.

Een verzetje is in deze tijd meer dan welkom, zo redeneert de fractie van de ChristenUnie. “En om het  niet bij woorden alleen te laten, organiseren de raadsleden een gezellige online pubquiz voor ieder die maar mee wil doen. Tijdens de pubquiz beantwoorden de deelnemers vragen over alle aspecten van Hattem en voor de winnaars liggen mooie prijzen klaar.”

Twee rondes
De quiz bestaat uit twee korte rondes. In de pauze worden de rollen omgedraaid en kunnen de deelnemers vragen stellen aan de lokale ChristenUnie politici. Fractievoorzitter -en tevens kandidaat voor de Tweede Kamer- Arend Palland zal volgens de organisatie daarbij vragen over de landelijke politiek zeker niet uit de weg gaan.

Mooie uitdaging
Een van de presentatoren van de quiz is raadslid Hans Havinga. Hij hoopt op een grote deelname: ”Aan deze quiz werken niet alleen plaatselijke, maar ook landelijke politici mee. Logisch, want heel wat ChristenUnie politici hebben Hattem aangedaan in campagnetijd of voor een werkbezoek. Zij zijn als een blok gevallen voor de charmes van onze mooie stad, maar hebben er ook de nodige kennis over opgedaan. De deelnemers staat een mooie uitdaging te wachten.”

Aanmelden
Opgeven voor de quiz is mogelijk voor individuen of groepen van één tot vijf personen. Een formulier voor teams of individuele deelnemers vind je op http://tinyurl.com/pqhattem.

12 maart, 20.30 uur
Tot vrijdag 12 maart, vanaf 12.30, bij de online Pubquiz voor Hattem.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in