Veteranen gezocht voor springwedstrijd Hippinksterconcours

2020 is een bijzonder jaar voor rijvereniging Hippisch Hattem. De club organiseert samen met een enthousiaste groep vrijwilligers voor de 75e keer het Hippinksterconcours. En de organiserende rijvereniging viert dit jaar ook het jubileum dat Ponyclub De Driehoekruiters 50 jaar bestaat en Rijvereniging De Marleruiters 85 jaar! Reden voor een extra feestelijke editie van het traditionele Hippinksterconcours.

Springwedstrijd voor veteranen
Speciaal voor deze Jubileumeditie wil Hippisch Hattem op zaterdag 30 mei een unieke springwedstrijd voor ‘veteranen’ organiseren. Deze wedstrijd wordt na afloop van de pony-selectiewedstrijden gereden. De organisatie hoopt natuurlijk op deelname van ruiterhelden uit Hattem en omstreken, die ooit hun voetsporen verdienden op het Hippinksterconcours. Er kunnen parcoursen worden gesprongen op allerlei hoogtes, de exacte wedstrijdformule moet nog worden bepaald.

Laat weten dat je mee wil doen
Er is geen startpas nodig, deelname bedraagt €7,50 per combinatie (inclusief een consumptiemunt voor een drankje in de feesttent) en er zijn unieke prijzen te winnen. Iedereen die zich op welke wijze ook ‘veteraan’ voelt is welkom om deel te nemen, want er wordt geen strikte onder- of bovengrens gehanteerd voor de leeftijd. Omdat Hippisch Hattem heel benieuwd is of er inderdaad animo is om aan een dergelijke Jubileum-veteranen springwedstrijd deel te nemen, hoort zij graag of jij zelf mee zou willen doen, of dat je potentiële deelnemers hiervoor kunt enthousiasmeren. Je kan je interesse kenbaar maken door een e-mail te sturen naar: charlotte@hippinkster.nl

Tentfeest met band
Het Hippinksterconsours is op zaterdag 30 mei en maandag 1 juni. De veteranenwedstrijd is op zaterdag en die avond is er een groot tentfeest met de coverband Empire. Het concours vindt plaats aan de Veldweg en kenmerkt zich door de kermis en drommen bezoekers die zich kunnen vergapen aan prachtige paardensport, shows en muzikale optredens.

 

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in