ROVA inzamelkalender 2023 is bekend

Ook in dit nieuwe jaar komt ROVA in Hattem het afval inzamelen. De nieuwe inzamelkalender voor 2023 is af en online in te zien. Voor een overzicht van de reguliere inzameldagen voor 2023 maar ook de speciale (afwijkende) kijk je op de nieuwe inzamelkalender.

Elk jaar een nieuwe inzamelkalender
Elk jaar kijkt ROVA of de routes voor het huis-aan-huis inzamelen van afval en grondstoffen verbeterd kunnen worden. ROVA verzorgt de afvalinzameling in 23 gemeentes en dat is een flinke klus. Het besluit om routes aan te passen kan verschillende oorzaken hebben, bijvoorbeeld het ontstaan van extra adressen door nieuwe straten of wijken of doordat is gebleken dat te veel containers voor een route zijn ingepland.

Eenvoudig in te zien en meldingen ontvangen
De nieuwe inzamelkalender is eenvoudig te bekijken op inzamelkalender.rova.nl. Door middel van het ingeven van de postcode is de gedetailleerde kalender voor dat adres voor heel 2023 te zien. Ook heeft ROVA een app voor op de moderne mobiele telefoons, in de Google Play Store of in de Apple App Store kunt u de ROVA app vinden. Zowel in de app als in de online inzamelkalender is er de mogelijkheid om meldingen in te stellen zodat de container altijd op tijd aan de weg kan.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in