Hattems Huiskamer Filmfestival opnieuw garant voor lach en traan

Op zaterdag 11 februari vindt in acht Hattemse huiskamers in de Hattemse binnenstad het jaarlijkse Lions Filmfestival plaats. Het is een activiteit waarmee de Lions Club Hattem geld inzamelt voor sociale of culturele projecten in Hattem. Dit jaar gaat de gehele opbrengst naar Heemkunde Hattem.

Lach en traan
De filmcommissie van de Lions Club Hattem heeft twee prachtige films geselecteerd waarin indrukwekkend acteerwerk leiden tot een lach en een traan. Het populaire festival biedt een uitgelezen mogelijkheid voor mooie ontmoetingen en biedt een inspirerende ervaring. De films blijven tot het laatste moment een verrassing voor de deelnemers, die na afloop onder het genot van een drankje gezellig kunnen napraten in Grand Café
Banka Hattem aan de Markt.

Sponsoren
Het festival wordt mogelijk gemaakt door Notariaat Hattem,
KVS kantoor inrichtingen, Delisalm, Pierre Eyecare, De Haan Advocaten, Bultman-Hartholt/Regiobank, Bonbonatelier A3 en de Hattemse Hoeve.

Kaartverkoop
Voor twee films, drankjes en een hapje betaal je slechts € 20,- per persoon! Kaarten zijn te bestellen bij leden van de Lions Club Hattem of door een e-mail naar film@lionshattem.nl onder vermelding van het aantal kaarten en je naam en adresgegevens. Na betaling van de factuur ontvang je de kaarten de week voor het festival in jouw brievenbus.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in