Nieuwjaarstoernooi bij vv Hattem

Vorige week stond bij vv Hattem het traditionele jeugdzaalvoetbaltoernooi op het programma. Een toernooi waar door velen het hele jaar naar werd uitgekeken. Helaas kon dit toernooi door de coronamaatregelen niet doorgaan.

En daarom werd woensdag op het sportpark een mixtoernooi georganiseerd. En dat werd een groot succes. “Al vroeg in de ochtend werden door de trainers alle veldjes uitgezet en dankzij het mooie weer waren hiermee alle omstandigheden aanwezig voor een mooie voetbaldag”, vertelt Arjen Noorberger van vv Hattem.

Met 100 deelnemers verdeeld over een ochtend- en middagtoernooi mochten de organisatoren spreken over een goede opkomst in coronatijd. Iedereen speelde 5 wedstrijden, met steeds weer een ander team en steeds tegen een andere tegenstander.

In de ochtend speelden de JO8 t/m JO11 en in de middag lieten de JO13 t/m JO19 zich van hun sterkste kant zien. Bij winst kreeg het hele team vijf punten, bij gelijkspel drie en bij verlies slechts één. Ook werden hier de gemaakte doelpunten bij opgeteld, dit zorgde voor mooie combinaties en aanvallend spel! Zodoende kwamen er uit iedere leeftijdscategorie drie winnaars tot stand.

Aan de winnaars werden mooie prijzen uitgereikt door aanstormend talent van Hattem 1, Bram van Regteren.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in