‘Buurtsoos vol gezelligheid’ in Hattem Noord

In het jeugdhonk van De Open Poort, Veldhoeve 1, wordt vanaf 16 januari elke donderdagmorgen een ‘Buurtsoos’ georganiseerd.

“We willen ons prachtige gebouw graag open zetten voor de buurt. En dat begrip “buurt” mag gerust ruim genomen worden. Wie zin heeft mag komen”, aldus de organisatie.

Ontmoeten
Het idee voor een buurtsoos bestaat al langere tijd. “Waarom stellen we ons gebouw ook tijdens de week niet open voor onze omgeving? Om elkaar te ontmoeten, om gelegenheid te geven voor een kopje koffie, een praatje en elkaars gezelligheid”. De vraag lag er, en nu wordt er uitvoering aan gegeven.

Van koffie tot biljarten
Vanaf donderdag 16 januari kun je van 9.30 tot 12.00 uur terecht in het mooi aangeklede jeugdhonk van De Open Poort. Naast gratis koffie, thee en koek is er veel ruimte om elkaar te ontmoeten, samen te darten, te sjoelen of van het biljart gebruik te maken.

Omgeving
De organisatie mikt eerst op de bewoners uit de directe omgeving. “Maar we hebben dat niet strikt afgebakend”. De verwachting is dat vooral de wat oudere inwoners van Hattem(-Noord) zich aangetrokken zullen voelen. “En je hoeft niet lid te zijn van De Open Poort. Iedereen is welkom.”

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in