Alzheimer Café Heerde bestaat 10 jaar

Maandag 13 januari bestaat het Alzheimer Café Heerde 10 jaar. Dit wordt gevierd met de bijzondere voorstelling De dementie van Jet en Harrie.

De voorstelling wordt gespeeld door twee acteurs en een muzikant. Het verhaal neemt je mee in het leven van iemand met dementie, in wat er zoal gebeurt met de omgeving, de naasten en de partner van iemand die aan dementie lijdt. De voorstelling is bij vlagen grappig en ontroerend en kruipt onder je huid.

Tweede maandag van de maand
De voorstelling vindt plaats op de gebruikelijke avond van het Dementie Café en wel op 13 januari, de tweede maandag van de maand. De zaal is open vanaf 19.00 uur en het programma start om 19.30 uur. Door de voorstelling duur het café langer dan gewoonlijk en wel tot ongeveer 22.00 uur.

Vanwege het feestelijke karakter hoopt de organisatie dat cafébezoekers ook familie en bekenden uitnodigt om mee te komen naar de Spikke, Stationsweg 8 te Heerde. Voor meer info kan je contact opnemen met Gerda van der Beek: 06 – 12 87 74 87 of Margreet de Jonge: 06 – 44 19 33 57.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in