Verenigingen uit Hattem halen € 8.541 op met Grote Clubactie 2020

Ruim 300.000 verkopers hebben zich de afgelopen maanden ingezet om loten te verkopen tijdens de Grote Clubactie. In Hattem lukte het 4 verenigingen om in totaal € 8.541,- op te halen. Dit jaar deden in Hattem deze clubs mee en zij haalden de volgende bedragen op, waarvan 80% naar de club gaat.

  • Hanze Gym Hattem € 4.608,-
  • Hippisch Hattem € 1 509,-
  • HVV € 1.365,-
  • TTV Smash ’70 € 1.059,-

Meer clubs dan vorig jaar
“Dit is de grootste opbrengst in de 48-jarige geschiedenis van de Nationale Grote Clubactie.” Directeur Frank Molkenboer kan zijn geluk niet op: “Ik ben supertrots dat iedereen zo zijn best heeft gedaan. Juist in deze moeilijke tijden is dit soort saamhorigheid belangrijk.” De afgelopen jaren daalde het aantal clubs dat deelnam aan de Grote Clubactie. Die trend is volgens Molkenboer nu “krachtig doorbroken”. Dit jaar doen er zelfs weer meer clubs mee dan vorig jaar. “Dit laat zien dat de loterij nog steeds springlevend is. En dat is fijn, want ook in de toekomst hebben verenigingen onze loterij keihard nodig om financieel gezond te blijven.”

Vereniging gesteund?
Niet alleen voor de deelnemende clubs, ook voor iedereen die een lot heeft gekocht is het een bijzonder jaar. Er zijn dit jaar meer prijzen te winnen en de prijzenpot is verhoogd. Check jouw lot(en) vanaf 10 december via de lotchecker op clubactie.nl om te kijken of er een prijs op is gevallen.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in