Uitgeverij Jupijn vraagt faillissement aan

Op de website van De Dijkpoorter heeft eigenaar Wilfred Willemsen het volgende bericht geplaatst naar aanleiding van het nieuws dat de Hattem Cadeaubon niet meer inwisselbaar is.

‘Het Hattemse bedrijf Uitgeverij Jupijn heeft zijn faillissement aangevraagd. Onder Jupijn vallen de Hattem Cadeaubon en De Dijkpoorter.

“Ik vind het vreselijk moeilijk, maar dit is de enige oplossing”, vertelt eigenaar Wilfred Willemsen. “Met name het feit dat er nog bonnen in de keukenlades liggen en bedrijven gedupeerd worden vind ik vreselijk. Maar gezien de markt is de noodzaak er tot het zetten van deze stappen. De komende tijd gaat de HAVO proberen een nieuw initiatief te starten. Advies aan de Hattemer is om dan ook niet de bonnen weg te gooien, maar te bewaren. Dat zal niet van vandaag op morgen zijn, maar er gaat gewerkt worden aan een nieuw initiatief..” De Dijkpoorter viel 10 jaar lang op de deurmat in Hattem. Komende week zal een curator worden aangewezen.’

De redactie van RTV Hattem vindt het jammer dat Willemsen deze stap moet zetten, aangezien wij altijd goed met elkaar hebben samengewerkt.

1 REACTIE

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in