CMH in concert met Huygens Vocaal Ensemble

Op zaterdag 19 november organiseert de Christelijke Muziekvereniging Hattem een muziekavond in de Open Poort. Vanaf 20 uur treden het A-orkest van de CMH onder leiding van Ullrich Pöhl en het Huygens Vocaal Ensemble onder leiding van Hans Tijssen op.
Het thema van de muyikale avond is I Have A Dream.
Zingend orkest
In het stuk Libertadores wordt door het orkest gezongen, maar ook The Promise of Living is een stuk geschreven voor orkest en koor. Om ook de samenwerking te zoeken met andere musici, is gekozen om het Huygens Vocaal Ensemble te vragen zijn medewerking te verlenen.
Mix van muziekstijlen
De stukken die worden gespeeld zijn symfonisch, beeldend en lyrisch. Variërend van zwoele en swingende Zuid-Amerikaanse muziek tot het verstilde ‘Sleep’. En van de vrolijke muziek in musicalsferen van Leonard Bernstein tot een door Hans Tijssen gecomponeerd zangstuk. De CMH voert je tijdens dit concert door de Amazone rivier, via het Amerikaanse platteland naar antieke balzalen in Mexico.
Kaarten
Het concert vindt plaats in De Open Poort. Kaarten: volwassenen € 10,- en jongeren tot en met 15 jaar € 5,- Aanvang 20.00 uur.

Kijk voor meer informatie en kaarten zijn verkeijgbaar via de site van CMH.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in