Sinterklaas tourt met de bus door Hattem

Sinterklaas pakt dit jaar de bus om de kinderen in Hattem te laten weten dat hij weer in het land is. De Sint en zijn Pieten rijden zaterdagmiddag 13 november met een cabriobus door de woonwijken van Hattem. Sinterklaas komt zo dicht bij jouw huis!

De Sintbus rijdt stapvoets door Hattem, maar je kunt deze keer de Sint jammer genoeg geen hand geven. Je kunt wel zwaaien naar de Sint, pepernoten verzamelen of highfiven met één van de Pieten.

Brandweer-, Fiets- en Steppieten
Burgemeester Sanders van Hattem heet de Sint welkom en rijdt misschien nog een stukje mee met de speciale Sintbus. Er zijn deze keer ook brandweerpieten die met hun brandweerwagen meerijden. Maar ook Fiets- en Steppieten!

Wannneer en waar?
De Sintbus rijdt zaterdag 13 november tussen door Hattem. Dit is de route van de Sintbus.
Start 13:30 uur Reggestraat, IJsselstraat, Hollewand, Lageland, De Mate, Zevenhuizen, Hollewand, Dorpsweg, Kerkstraat, +/- 14:15 Marktplein R, Koestraat, +/-14:30 uur Stadslaan, Grotegracht, Nieuweweg, Allee, Begoniastraat, Hoopjesweg, Nieuweweg, Stationstraat, Stadslaan, Spoorstraat, Eijerdijk, +/- 15:00 uur Hogenkamp, Gaedsbergweg, Gasthuiskam, Hessenweg , Hilsdijk, +/- 15:30 uur Waalstraat, Hanze, Visby, Crunerhof,
16:00 uur Einde

‘Kijk in je eigen wijk’
Omdat deze Sinterklaasintocht een zgn. doorstroomevenement is, heb je geen coronatoegangsbewijs nodig. Wel vraagt de organisatie nadrukkelijk om de stoet ergens in de wijken te bekijken en niet op één punt samen te komen in het centrum van Hattem.

Glutenvrije pepernoten
Kinderen met een glutenallergie kunnen zaterdag dankzij sponsor AH Hattem met een gerust hart pepernoten aannemen van de Glutenvrije Piet. Herkenbaar aan de groene kleding en de speciale bakfiets maakt deze Piet kinderen blij met speciaal verpakte zakjes glutenvrije èn lactosevrije pepernoten. Hij roept kinderen met een glutenallergie op om in het groen gekleed te gaan. Ook kunnen ouders op de site NCV een kleurplaat en een vlaggetje downloaden, zodat de kinderen makkelijk herkenbaar zijn.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in