‘Aristos Quartet’ treedt op bij Kunstkring Hattem

Het Aristos Quartet geeft een concert bij ‘Kunstkring Hattem.’ Tommaso Fracaro (viool), Dmitry Ivanov (viool), Sylvain Dessane (altviool) en Otto Bakker (cello) studeerden als eerste kwartet van Nederland succesvol af als Master Strijkkwartet, een samenwerking tussen de Nederlandse Strijkkwartet Academie en het conservatorium van Amsterdam.

Aristos Quartet brengt op zaterdag 23 november in mfc ‘de Marke’ een afwisselend programma met muziek uit de renaissance tot aan de 20e eeuw. Het begint met de Lachrimae van Dowland/Sweelinck speciaal bewerkt voor het Aristos Kwartet, gevolgd door een minder bekend, maar sprankelend strijkkwartet van Haydn.

Bommenwerpers
Het programma wordt afgesloten met het indrukwekkende 9e strijkkwartet van D. Sjostakovitsj waarbij je de bommenwerpers haast over je hoofd hoort vliegen aan het begin van het stuk.

Reserveren
Het concert van zaterdag 23 november begint om 20.15 uur in mfc de Marke. De toegangsprijs is € 22,-. Jongeren tot 18 jaar en studenten betalen slechts € 5,- . Kaarten bij de Bruna, Kerkstraat 35, of ’s avonds aan de zaal. Reserveer op tijd!
Meer info op www.kunstkringhattem.nl 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in