40-jarig Jubileumconcert Kunstkring Hattem met ‘Isabelle van Keulen Ensemble’

Bij de Kunstkring Hattem in mfc de Marke treedt op 17 oktober het ‘Isabelle van Keulen Ensemble’ op met het programma ‘Bach meets Tango’. Dit sluit mooi aan op het 250e geboortejaar van Ludwig van Beethoven en in 2021 het 100e van Astor Piazolla.

De recente aangepaste overheidsrichtlijnen hebben ook voor deze avond gevolgen. “Wij mogen niet meer dan 30 personen tegelijkertijd ontvangen. Dankzij de medewerking van de musici kunnen wij deze avond toch laten doorgaan. Er zullen drie concerten gegeven worden van elk 1 uur”, aldus de Kunstkring.

Iedereen die al een kaartje of abonnement heeft zal door het bestuur per e-mail benaderd worden met meer details. Er zijn geen kaartjes meer beschikbaar voor dit 40-jarig Jubileumconcert van Stichting Kunstkring Hattem. Wel is er een wachtlijst.

Kijkt ook op www.kunstkringhattem.nl.


Reeds als kind was Isabelle van Keulen volledig in de ban van Piazzollas Tango Nuevo. Het was daarom ook een logische stap dat zij in 2011 haar hart volgde en haar eigen ensemble oprichtte, waarbij ze zich omringde met gelijkgestemde musici.
Bij haar optredens slaagt het Isabelle van Keulen Ensemble er steeds weer in het publiek mee te slepen; de muzikale diepgang, de briljante technische en expressieve uitvoering, het grote spelplezier en de mix van melancholie, intimiteit en intensiteit, zo typerend voor de Tango Nuevo, spelen daarbij ontegenzeggelijk een belangrijke rol.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in