Jubileumexpositie Kunstgilde Hattem

In het voorportaal van het Stadhuis is een jubileumexpositie ingericht van het Kunstgilde Hattem. De gildeleden hebben in een duo-setting twee kunstwerken gemaakt die mooi op elkaar inhaken, ofwel samen één kunstwerk vervaardigd.

Het project is vorig jaar opgestart ter gelegenheid van het vijfjarig bestaan van dit kunstenaarscollectief, dat in 2012 werd opgericht met het doel ‘elkaar als kunstenaars te versterken, aan te vullen en te inspireren’ en om ‘regelmatig naar buiten te treden met gezamenlijke activiteiten’.

Als je de expositie bezoekt krijg je een goed beeld van de disciplines die binnen dit kunstenaarscollectief worden beoefend, waaronder beeldende kunst, sieradenkunst, fotografie, textielkunst en woordkunst. Na deze gezamenlijke presentatie worden er in het voorportaal weer maandelijks werken van één of twee gildeleden tegelijk tentoongesteld.

De reguliere openingstijden van het stadhuis zijn: maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 12.30 uur en op woensdag tevens van 13.30 tot 17.00 uur. De toegang is vrij.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in