RTV Hattem deelnemer aan Rabobank Clubsupport

De Rabobank lanceert jaarlijks een Clubsupport-actie, waarbij vrijwilligerswerk in de directe omgeving wordt gesponsord met een financiële bijdrage. De hoogte van de sponsoring hangt af van de hoeveelheid deelnemende vrijwilligersorganisaties EN het aantal stemmen, dat op de plannen van zo’n organisatie wordt uitgebracht.

Radio Hattem staat tussen de mensen
RTV Hattem wil zich graag inspannen voor de nieuwsvoorziening in Hattem en wijde omgeving. Dat gebeurt niet alleen door radioprogramma’s vanuit de studio, maar ook door wekelijkse TV-uitzendingen en dagelijks nieuws via de website. RTV Hattem wil daarmee de voelsprieten uitsteken naar de plaatselijke bevolking.

Nieuwe plannen: aanschaf apparatuur
Om die taak nog beter te kunnen uitvoeren wil de radio-tak nieuwe apparatuur aanschaffen, waarmee live-uitzendingen van bijv. festivals of wedstrijden veel eenvoudiger wordt. Geen grote zenderkasten op de rug of moeilijke draadverbindingen via telefoonlijnen: Radio Hattem wil graag een stap voorwaarts zetten door de juiste mobiele apparatuur aan te schaffen: om nog meer tussen de mensen op de straat verslag te kunnen doen

Steun
RTV Hattem roept mensen met een Rabobank-rekening op om een stem uit te brengen op de plannen van RTV Hattem: aanschaf van nieuwe apparatuur voor live radio-uitzendingen.
Een stem kan uitgebracht worden op internet.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in