SV Hatto-Heim verliest van WHC (2-0) maar speelde een prima partij voetbal

Met de fiets ging de selectie richting Wezep voor de eerste bekerwedstrijd tegen 1e klasser WHC. Op een zonovergoten sportpark Mulderssingel kon trainer Marcel van Walderveen niet beschikken over de selectie spelers Bram Neuteboom , Aron Winkelhorst en Bas Behrens.
De jonkies Lasse van de Berg , Robin van der Ziel en Bram Huisman kregen zo speelminuten in het eerste.
En dat deden ze prima, ze speelden een uitstekende wedstrijd.Het was WHC die de eerste kleine kans kreeg in het begin van de wedstrijd.
Tien minuten gespeeld en sv Hatto-Heim kreeg een strafschop omdat Jesse Winkelaar onderuit werd gehaald in het strafschopgebied.
Aanvoerder Michel Koridon ging achter de bal staan en schoot snoeihard op de paal en zo bleef de stand vooralsnog 0-0.
Daarna kreeg sv Hatto-Heim nog een grote kans maar de bal ging net voorlangs.
Vlak voor de thee kwam WHC op 1-0 door Menno van de Worp.
Hij gleed een harde voorzet over links achter doelman Jorick Mensink.In de tweede helft waren de Wezepers meer aan de bal, ook door de vele wissels werd het wat rommeliger aan de kant van de geel/blauwen.
Door balverlies in de zeventigste minuut was het Jelle Post die door stoomde over rechts en hij schoot de bal hard in de korte hoek 2-0.
Hierna kreeg sv Hatto-Heim een grote kans, uit een voorzet schoot Robin van der Ziel net naast het doel.

Marcel van Walderveen was een tevreden mens. “De eerste helft hebben wij aardig gevoetbald in een gelijk opgaande wedstrijd. In de tweede helft werd het – door de wissels – wat rommelig aan de kant van sv Hatto-Heim”.
Over het geheel genomen was hij tevreden, ook omdat SV Hatto-Heim pas aan het begin staan van de competitie.
En zo vertrok de gehele selectie op de fiets weer richting Hattem.

A.s. zaterdag is er een thuiswedstrijd tegen eersteklasser Go Ahead Kampen.