Hoofdklasser Hurley op de Hazenakker

Oude tijden herleven morgen op de Hazenakker van de Hattemer Hockeyclub. Het naar de Hoofdklasse gepromoveerde Hurley komt op bezoek bij Overgangsklasser Hattem. Een oefenwedstrijd weliswaar, maar dat mag de pret niet drukken.

Genieten
Oud-Hattem Hoofdklasse spelers en huidige coaches van heren 1, Rogier van der Meer en Bart de Vries, zijn blij met de komst van Hurley. “Dit is voor onze jonge groep een heerlijke voorbereiding op de competitie. Hier kunnen we alleen maar van gaan leren en genieten.”

Ambitie
De selectie van de heren telt, los van de vier meetrainende talenten uit JB1, op dit moment 20 spelers. Dat is wel eens anders geweest. Hattem is, na de komst van Churandy Martina als ambassadeur van de hockeyclub, weer aan het lachen. Sponsoren melden zich weer. Jeugdspelers komen over van clubs uit de omgeving. De 360 leden tellende familieclub heeft weer ambitie!

De wedstrijd tussen Hattem en Hurley vindt vrijdagavond 6 september plaats om 20.00 uur bij de MHC Hattem (Hazenakker 1). Publiek is vanzelfsprekend van harte welkom.

 

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in