Hoe staat het met jouw Smaak?

Er zijn veel radioprogramma’s die enorm veel muziek draaien. Maar vaak hoor je dezelfde muziek. Dat is erg jammer, want er bestaat zoveel meer dan de cliché-hits. Juist dát willen we samen ontdekken in het nieuwe radioprogramma “Smaak” bij Radio Hattem.

Niet standaard
“Smaak” is een programma van Hans Vros dat zich niet houdt aan “formats” en waarin allerlei stijlen muziek langskomt; van jazz tot rock en van country tot Nederlandstalig. En dan vooral die liedjes en die artiesten die je eigenlijk nooit -of nooit meer- op de radio hoort. Uiteraard zullen er ook hits en bekende nummers langskomen, maar niet die standaardliedjes die je overal al hoort.

Ontdek jouw smaak!
Misschien ontdek jij nieuwe muziek die past bij jouw smaak, of misschien hoor je een artiest of muziekstijl waardoor jouw smaak wordt veranderd of uitgebreid. Daarnaast laat ‘Smaak’ regelmatig artiesten en bands uit Hattem en wijde omgeving aan bod komen.

Woensdag en vrijdag
“Smaak” is een spiksplinternieuw programma op Radio Hattem dat je vanaf woensdag 5 september kunt horen op woensdagavond tussen 21.00 en 22.00 uur. De herhaling staat geprogrammeerd op vrijdagavond.

Luister live Radio Hattem

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in