Floris Degener nieuwe president Lions Club Hattem

Bij Lions Club Hattem heeft een bestuurswissel plaatsgevonden. Floris Degener is het komende jaar de nieuwe president. Hij volgt daarmee Sven van Helden op, die terug kan kijken op een succesvol jaar.

Elke president kiest een motto. Floris heeft gekozen voor ‘Bewust in Vrijheid’, in lijn met de dagelijkse ondersteuning die leden van de club bieden aan Oekraïense vluchtelingen in De Bongerd.

Zwerfafval
De club heeft door de corona beperkingen een wat ander jaar dan gebruikelijk gehad. Zo kon het huiskamer filmfestival niet doorgang. Wel is in oktober de eerste oldtimer rally succesvol gereden. Er zijn kerstpakketten uitgedeeld en er was, na een online Herfst Wijn Actie, gelukkig ook weer de mogelijkheid om een fysieke voorjaars-wijnproeverij te houden. Daarnaast zijn de leden tweemaal op pad geweest om zwerfafval op te ruimen.

Goede doelen ondersteunen
Meerdere stichtingen ontvingen afgelopen jaar financiële steun van de Lions, zoals Humane, Hospice Hattem en De Hezenberg. De club verwacht ook dit jaar weer lokale goede doelen te kunnen ondersteunen.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in